Lämna in eller skruva själv

Lämna in eller skruva själv är frågan när man skaffar sig bil, köper man sig en ny bil så får man nybilsgaranti så då kan man lämna in den under garantitiden. Samt att en ny bil är det mindre bekymmer med än en bil som har några år på nacken.

Det finns många som är händiga nog och tycker det är roligt att meka med bilar så där blir det absolut inga problem vare sig det är en ny eller äldre bil. Håller man på och meka själv så helt klart sparar man en del pengar som man annars skulle betalat verkstaden. Dessa pengar kan man nu istället lägga på att köpa reservdelar till bilen och idag så är inte det några som helst problem online. Du får dina grejer hyfsat snabbt och du har oftast 60 dagars öppet köp på dina delar som du handlar på nätet.

Är du duktig på det du gör så kanske du till och med kan hjälpa andra med deras bilar, vem vet det kanske blir en bilverkstad hemmavid så småningom. Har man inte kunskapen så kan det vara bra att ha en kompis som är duktig och som vill ställa upp, i annat fall så finns det duktiga bilverkstäder runt om i landet som inte vill något annat än att ta hand om just din bil och reparera och fixa till den, mot betalning givetvis, men vad gör man om man inte har något val.